26 Juli - Utmattad

Var vid havet i Skummeslöv igår. Det var riktigt varmt, nästan för varmt.
Idag är jag väldigt trött eftersom jag inte druckit tillräckligt ^^ Aja ska göra så lite som möjligt idag. Snart gå och handla lite med mamma. Haha ska nog till havet imon igen :)


24 Juli - Gymnasieval

Gymnasievalen gjorde vi redan i Januari. Jag förstår inte hur man ska kunna välja vad man vill fortsätta göra i tre år framåt när man fortfarande har en hel termin kvar och viktiga betyg som man måste tänka på.
Jag valde samhälle, ekonomi. Det valde jag bara för att det var den enda linjen som "dög" på ProCivitas. PC är en friskola som jag väldigt gärna ville gå på.
Men så sökte jag också till Kungsmad och Haganäs. Kom in på Kungsmad, ska egentligen gå där. Men nu i sommar har jag börjat kolla igenom gymnasierna och linjerna. Jag vill inte gå ekonomi. Jag vill gå samhälle, språk. Men såklart finns inte det på Kungsmad, hade kanske varit enklare att byta om det funnits på samma skola.

Istället ringde jag till Katedral eftersom de har språk, men då hade alla kontaktpersonerna där semester. Samtidigt.
Den som kom tillbaka tidigast kommer inte tillbaka förrän den 28:onde, nu på måndag i o för sig men jag ringde för flera veckor sen ^^.
Iallafall så ska jag försöka ringa igen på måndag och även besöka skolan, personligen. Jag KAN bara inte gå tre år med något jag inte ens tycker om.


I måndags var jag inne på Woodooland i Växjö. Jag har sökt jobb där innan och chefen sa att han skulle höra av sig inom två veckor. Nu har det gått säkert en månad, så jag trodde det var avslutat. Att det inte blev nåt.
Pappa skulle betala för lite saker på Woodooland men så tog de inte emot kort, så pappa gick och tog ut pengar.
Då kom chefen in ! Han kände igen mig och trodde att vi hade varit iväg på semester mycket längre än vad vi hade sagt.
Jag gav han mitt nummer igen och denna gången hoppas jag verkligen han ringer ^^ Annars går jag dit igen. Tålamod, Gunvor, tålamod.

Imon, fredag, ska jag till havet och kanske få liiite mer färg ?
I helgen ska jag packa de flesta sakerna så jag kan börja flytta nästa vecka. Ska flytta upp till Växjö så jag slipper pendla : )
Men nu ska jag gå och raka benen så att inte nån misstar mig för en häst på två ben ^^


Besök:
www.tocnet.nu

RSS 2.0