30 September - Gymnasieval... igen

Sista dagen på månaden idag, o nu kommer aldrig September 2008 finnas igen.

Var i ullared med Jens och 4/5 av hans familj. Trodde det skulle bli pinsamt och obekvämt men det var riktigt kul och mysigt :)
Jag kom hem från Växjö i fredags vid halv fyra och sen kom dom och hämtade mig vid fem, halv sex.
Vi sov över i husvagn till lördan och var uppe redan vid sex ! Sen vid sju åkte vi till Ge-kås :)
Hittade lite kläder och småsaker som kan va bra att ha ;)
Sen åkte vi hem igen på lördagen och Jens stannade här tills på söndagen. Mys <3

Skola igår, och idag var jag på Haganässkolan i Älmhult för att kolla programmen Samhälle, ekonomi och Samhälle, språk. Jag har verkligen ingen aning hur jag vill göra än, vill gå kvar i Växjö men endåså gå på Haganäs... Jag vet iallafall att jag inte vill gå språk. Så nu på fredag ska jag gå hela dan med Samhälle, ekonomi och känna efter lite till hur jag vill göra.

Skola imon igen, massa olika lektioner. Ska prata med SYV också o se vad hon har att säga ^^
Efter lunchen är det fotografisk bild med Bettina <3 Vi ska förhoppningsvis få börja ta kort imon :)
Sen vid fyra har jag utvecklingssamtal. Mamma, pappa och Milla (pappas fru) ska följa med. Får hoppas att vi kan reda ut lite saker med vilken skola jag ska gå på.

Nu ska jag plugga företagsekonomi och spanska (Y)

Pusseey <33

17 September - Onsdag

Såg nyss på ett gammalt avsnitt av Top Model. Maha det är så kul när Tyra skäller ut Tiffany !

Vatt i skolan idag o hade första lektionen med IVÄ, fotografisk bild. Det var faktiskt rätt intressant o tror att det kan bli en riktigt rolig kurs. Vi får använda riktig utrustning till att ta fina foton. Vi får till o med stanna kvar efter skolan och ta bilder till klockan tio på kvällen !
Skitkul, lite tråkigt att jag inte har någon egen kamera ändå :/ Hade varit kul o va ute o ta lite bilder.

Har typ fått en speta i foten i förrgår å det började göra riktigt ont igår så gick till skolsystern idag. Haha hon typ sprätte upp min fot med en nål så det började blöda :S Ont gjorde de men charlotte höll mig i handen x) Hon fick inte ut hela spetan så har ont när jag går :/
 
Ikväll är det föräldramöte så mamma kommer upp hit och hälsar på :) Träffar ju bara henne på helgerna nu ^^

Imon och på fredag är det vanlig skoldag o sen på fredag eftermiddag åker jag hem till Älmhult igen. Balders på lördag :)
Söndag blir slappedag o måndag är det studiedag :)

16 September - tisdag

Har börjat nya skolan o de va hemskt första dagarna. Haha nej men kände ju ingen och hade flyttat till nytt ställe och allt sånt. Men har blivit mycket bättre nu, typ tredje eller fjärde veckan på Kungsmad.
Idag har vi haft först vanliga lektioner men sen lyssnade vi på en författare - Torgny Karnstedt. Han va faktiskt rätt rolig och pratade om saker man kunde relatera till. Ska nog ta o läsa nån av hans böcker, Låtsaskungen eller Läsfeber.

Jag och pappa körde till Finn´s tattoo förra veckan för att boka tid för piercing i naveln = ) Men då hade dom stängt till t om den 16de. Så vi körde dit idag igen men istället så stod det att det är stängt pga sjukdom. ÅH! Haha det är inte meningen att jag ska få pierca mig tydligen.
 Fick ju först inte pierca mig för mamma, hon var rädd att det skulle bli infekterat osv. Men sen övertalade jag henne och nu när jag äntligen får så är det aldrig öppet :P

Imorgon har vi IVÄ (individuellt valt ämne) vid halv två till tio över fyra. Jag kom in på Fotografisk bild :) Hoppas det blir kul, men det blir det nog för Bettina har samma kurs : )

Till helgen är det balders, med Miia, Tony och vem mer? Ska bli skitkul :-) Hoppas jag iallafall ^^

RSS 2.0