.

Bra kväll.


Tgif

Landat i Älmhult för helgen :)
Nyss ätit litegrann och ska bort till erik om en stund.

Imon blir det lite middag hos mormor&morfar och sen ska jag iväg på 20års kalas på kvällen, ska bli kuuul!

Ajö


En kvinnas kärlek till njutning är ingen dålig sak

Trampade iväg till skolan och gjorde provet osv men kändes inte alls så bra som jag trodde det skulle göra.. Asså det brukar ju va jobbigt att komma iväg men när man väl är där så känns det bra liksom men fick inte den känslan alls idag... Kändes bara olustigt

Vettifan hur jag ska komma ur den här dalen :s


Det där med skoltrötthet..

Borde ta tag i mitt liv på nåt sätt ^^ Hade lov förra veckan ändå var det för svårt att gå till skolan i måndags så har vatt hemma sen dess men blir bara deprimerad av att gå hemma. Tänkte klä på mig och gaska upp mig lite o GÖRA saker. Förstår inte hur det har blivit så svårt nu helt plötsligt, har aldrig tyckt om skolan men nu är det fan överdrivet jobbigt :s Blivit många skolkdagar. Tack o lov har jag praktik nästa termin, hela terminen. Det är det enda som håller humöret uppe någorlunda, får bara be till gudarna att jag får vara där jag vill. Går bara och längtar efter varje helg hela tiden. Ska bort till psyktanten idag o hoppas att få lite boost så jag inte blir helt körd i skolan. Sen drar jag bort till ronjis och beklagar mig ;D

Att ta studenten

Åkte upp till Växjö med mamma idag. Hade en del ärenden, bl.a. Att testa balklänning. Hittade bannemig en som hade nedsatt pris och var hur vacker som helst, så nu är jag redo för bal!

Klarade av sista teorin idag med på körskolan så nu ska jag nöta boken...

Imon har jag dejt med tjejerna :)


Natten

Oj, borde kanske sova ^^

Höstlov nu och är väl skönt i sig men blir så lätt rastlös. Ska med mamma till Växjö imon för att shoppa och prova balklänning, sen har jag äntligen sista teorilektionen på kvällen.

Är så sugen på att dra till Malmö på onsdag.. Prins Bernhard har Lill-lördagsöppet 18+ för 100:-

Det sämsta är att vi har ingen sovplats och enkel resa dit kostar nästan 200 spänn... Man måste tydligen va rik för att vara spontan!


RSS 2.0