25 Juni - t-t-t-torsdag

Åkte ut till A* igår och satt vid hennes pool och solade, pratade o läste tidningar :) Som livet ska vara på sommarlovet. Trodde inte solen skulle ta så mycket som den gjorde så brydde mig inte om att sola baksidan. MEN det skulle jag gjort, hahaha är typ röd på framsidan och vit på bak ^^

Runt femtiden skjutsade A* hem mig (i en gul corvette, cabbe!!!) för hon skulle grilla med familjen hos nån annan familj på kvällen.
Sen kom jag hem och gjorde i ordning mig lite, runt halv sju kom JP hit och vi körde ner till möckeln och la oss på en filt. Så mysig och ljummen kväll. Låg där en stund sen åkte vi hem hit och kollade lite på tv.

Idag har jag varit hos läkaren, skulle kolla bl.a hälarna, strecken på benen/rumpan, naveln och hostan ^^ Har väntat in i det sista med att gå till vårdcentralen men nu är det gjort.. Och vad fick jag ut av det? NADA ! Är frisk som en jävla nötkärna.

Jaja.
Ska till havet med JP imon :D Vi ska nog köra till Skummeslöv. Antingen det eller Mellby. Hoppas på kanonväder. Har varit molnigt idag men ändå varmt. Imon får det gärna vara bara varmt. Ska ta årets första dopp också ! Haha har lovat JP det ^^ Så en heldag imon.

 Har bränt mig på näsan btw x)

23 Juni - tisdag ?

Har svaga minnen av helgen ^^

JP var här i söndagskväll och vi hade filmkväll/myskväll :) Sen kom han hit en runda igår också och vi körde ner till stranden och la oss på en filt, himla mysigt, vi låg där jätteläne ^^ Mamma ringde vid halv sex och jag hade inte en aning att klockan var så mycket. Vi tänkte hyra film också neråt kvällen.. Sagt och gjort.. Men vi har ju sån UNDERBAR dvd så filmen bara hackade och funkade inte alls x) haha onödiga pengar. Hade tänkt kolla på Yes Man med Jim Carrey men fick bli Djävulen Bär Prada istället för den funkade iaf ^^

Funderar på att fråga JP om han vill komma hit idag oxo (:

Ska till A* imon och bada i hennes pool :D ligga och dega och äta nåt gott.
Har inte en aning vad som händer till helgen men nåt händer alltid ^^,
Juste ! Ska till läkaren på torsdag, har sån jävla hosta. Känns som jag ska dö på kvällarna ^^ Sen ska dom kolla lite andra krämpor också.

 Mitt hår har växt rätt mycket på 7 månader (Y)

14 Juni - söndag

Bröllopet igår !

Brudparet var grymt fina. Började jobba vid två på eftermiddan och stannade ända tills halv ett på natten ^^ Fick servera en del och plocka bort disk och lite sånt. Det var jättekul faktiskt. Gitte tyckte att eftersom jag var där så länge och gjorde ett bra jobb så ska jag få nåt litet för det. Sen ska jag eventuellt få jobba på ett annat bröllop nästa lördag :) som jag även får betalt för.
*håller tummarna*

Var ute en runda hos mormor och morfar idag och åt middag också :)



12 Juni... JUNI

Haha vi åt EKOLOGISK chokladkaka i Råshult. Det gör jag aldrig igen xD Kändes som om dom hade lagt jord ovanpå... mums !

Kom hem runt halv fem, fem.. Sen gick jag och mamma ner till torget o kollade på studenterna. Precis när studenterna kom in till byn så började det ösregna ! Dom tänkte nog inte så mycket på det eftersom dom började dagen med champagnefrukost men inte lika kul för oss som stod o tittade på ^^
Vi stod med Tobias och Alexandra. Längesen man träffade dom nu så det var kul.

Tar det lugnt ikväll för imon ska jag jobba på bröllopet ! Usch, börjar bli lite smånervös nu. Men om inte Eivor hade litat på mig så hade hon nog inte frågat om jag ville vara med och jobba ^^

Längtar tills nästa vecka ! Skriv ner det ^^




You´ve got the sweetest ass in the world ^^,

12 Juni - skolavslutning ^^

Usch, kändes bitteljuvt igår kväll.. Har bara en dag kvar på värdshuset nu och det är bröllopet imon. Träffade förresten bruden igår. Sjukt trevlig ^^

Kände mig typ sjuk när jag vaknade idag, fast bara allmänt typ aja ^^ Jag borde börja skriva drömdagbok, drömmer jättemycket om nätterna.. Fast tror det är för att jag vaknar rätt ofta på morgonen så kommer ihåg mer då.

Är skolavslutning i Älmhult idag. Tror att ettorna och tvåorna redan slutat. Sen är det ju studenterna.. Dom är nog i kyrkan nu. Dom är iallafall på torget runt femtiden. Jag är glad att jag inte tar studenten idag, är sånt skitväder. Regnar emellanåt och är riktigt grått, säkert kallt också. Får se hur sugen jag är på att gå ner till torget sen.. Känner inte precis nån som tar studenten och inte jättekul att stå i regn.

Ska ju ut till Råshult idag och fika också med A*.



11 Juni !

Jag lever !!
Höhö.

Opererade ut mandlarna för lite mer än två veckor sen nu ^^ Hade sjukt ont och fick inte ner nåt på två dagar. Sen började jag dricka lite o så. Träffade S* på sjukhuset.. som jag nog ska träffa snart igen :P

Har inte varit på BUP på länge.. Har kommit massa annat i vägen.
Känns som jag inte kommer ihåg nåt jag gjort dom senaste två veckorna ^^ Gått fort.
Ikväll är sista "riktiga" jobbdagen på Värdshuset. Sen har jag ledigt imon eftersom jag ska vara med och servera på ett bröllop på lördag. Fy fan, har inte hunnit tänka så mycket på hur det kommer gå men kanske lika bra x) Vill inte tappa nåt !

Ska åka ut till Råshult med A* imon o fika :) På söndag ska vi nog ut till mormor.. Usch har dåligt samvete, har inte vatt hos mormor o morfar på säkert mer än en månad ^^ vi brukar annars alltid åka ut varannan helg.. Men har vatt så mycket annat emellan.

Ska nog kolla på studenterna imon också med mamma o moster.
Ska förmodligen träffa K* och J* nästa vecka ^^ Är ju midsommar också på fredagen. Förhoppningsvis så ska inte Bettina till Polen så vi kan hitta på bus ;D Vi ska nog vara hos Johanna i Sandsbro isåfall :P

That´s whats up ;)


RSS 2.0