Naaaaeee

Nej, det blir väl ingen hund nu då... Tror inte katten hade gått med på det ^^ Men men.

Har varit en jättelugn helg men guuuud så skönt. Har bara gått tre dagar i skolan än men är absolut inte van att gå upp så tidigt ^^ Imon ska jag upp halv sex igen för att ta tåget vid sju.
Ska vara i restaurangen nu både måndag o tisdag SKÖNT ! Har servering båda dagarna :) Gött å börja med något man kan hyfsat.

Funderar på att köpa lite nya saker denna veckan ^^ Ny piercing till naveln o lite nya underkläder och sånt. Har inte haft några pengar i sommar så skönt att det börjar komma igen.

Annars är det en lugn vecka. Ska se om jag kan åka till JP nästa helg med.



Satte i löshåret lite igår ^^

23 Augusti - Söndag chihuahua !



Köpa eller inte köpa ? :)

23 Augusti - Söndag chihuahua !



Köpa eller inte köpa ? :)

17 Augusti - Måndag, fortfarande LEDIG mohaha

Alla som går i Älmhult började skolan idag :) Inte jag ! Börjar inte förrän på onsdag. Hoho.

Var på bio igår, Baksmällan The hangover. Riktigt bra faktiskt, skrattade hela tiden ^^
Klippte mig idag förresten ! Blev rätt bra, fast inte vant mig vid det ännu. Toppade det som var slitet, dock inget på längden. Och sen klippte hon upp det också. Det behövdes, har inte klippt mig sen i november så hade hunnit bli rätt långt nu.

Denna dan har snart gått, o imon är det sista lovdagen för min del. Hoppas allt funkar nu med nya linjen o allt. Blir det fel igen vet jag inte vad jag gör. Håll tummarna.

Har inte hunnit ta nån bild på håret ännu, men det kommer (Y)


Bio ikväll (Y)

Det ser ut som att planerna funkar ^^ JP kommer och hämtar mig strax efter åtta, sen kör vi till Växjö och 21.3o är det Baksmällan !


16 Augusti - Söndag ^^

Dom senaste dagarna har gått sjukt sakta :S Bra de eftersom skolan börjar på onsdag men liksom... Det är bara söndag idag.
Aja skönt iallafall. Håller på göra lite planer inför kvällen, blir eventuellt bio i Växjö med JP.

Åh, mamma hade hittat en annons om att ett par sökte barnvakt åt deras två söner på 2,5 och 4 år. Typ en kväll i veckan och nån enstaka helg ibland. Ringde mamman igår och hon ville träffas på onsdag kl. 18.oo för att prata mer ingående och liksom se vad jag är för en. Hennes man och barnen skulle också vara med. Spännande ! Hoppas verkligen jag får jobbet, behöver pengarna.
Tänk att få pengar för att leka med två små barn ^^ Kul !
Men mamman sa att hon ville mest bara få lite avlastning, liksom att hon skulle kunna åka och handla ifred o kanske göra nåt hemma eller så utan att ungarna springer runt benen.

Ska klippa mig imon med ! Funderar på att gå bort till Värdshuset efteråt och se om dom behöver nån extra hjälp nångång i veckan nu framöver.


  Saknar sommaren och värmen nu, känns som hösten redan är på väg..

13 Augusti - Torsdag

Har tyvärr ingen spännande bild o lägga in ^^ Skulle åkt med familjen till GBG i tisdags egentligen men har vatt där i princip varje år och kände inte att liseberg lockade så mycket heller. Så blev att JP hämtade mig i igår eftermiddag och så körde vi till Ronneby. Tog det lugnt igår kväll, kollade på film och så. Idag började vi sent ^^ Han står i duschen nu och vi har inte ätit frukost än :P Vi funderar på att eventuellt åka in till Karlskrona idag och kolla läget. Får se vad som händer.
Åker antagligen hem imon eller på lördag. Får se hur långt pengarna räcker till mat haha.

Åh! Ska klippa mig på måndag :) Äntligen, har inte klippt mig sen i November. Men ska verkligen inte bli kortare, ska bara klippa bort slitet hår och klippa upp det en aning.

Skolan börjar på onsdag -.-


9 Augusti - Söndag

Varit KarlOskar dagarna fredag och lördag nu i helgen :)  Rolig helg helt enkelt (Y)



Jag & Caroline af Ugglas


Jag & Oskar






6 Augusti - Senaste veckan { Bildbomb }

Orkar inte lägga in olika inlägg för bilderna ^^ Så kör ihop dom i ett inlägg istället. Enjoy ;)

Öland :







Båstad, Diggiloo :







Skånes Djurpark :





RSS 2.0