16 maj - lördag.

Har varit en okej vecka, elr den har gått snabbt iallafall ^^

Har jobbat o vatt på jympa o lite så. Min moster färgade mitt hår i onsdags, blev bra. Innan va det mer rödaktigt men nu är det brunare. Ska lägga i lite ljusa slingor lite längre fram.

Var på BUP i torsdags också. Usch va jobbigt det är att gräva i gammalt ^^ Var sen och åt pizza med pappa, hans fru och min storebror.

Skulle egentligen på fest igår men orka bry sig. Hade en mysig hemmakväll med mamma istället.
Eurovision song contest ikväll också, om en kvart (Y) Jag håller på NORGE !

En speciell person hörde av sig idag.

Nästa vecka ska jag jobba som vanligt och på tisdag ska jag till läkaren på BUP. På onsdag ska jag till läkaren i Ljungby, ska kolla så jag inte har nån infektion inför operationen den 25. Sen på eftermiddan på onsdag ska jag till BUP igen och träffa Alina.
På torsdag är det lovdag så får se lite vad jag ska hitta på :P


 Alexander Rybak

11 maj - måndag

Fyyy mina käkar går snart sönder för jag gäspar så mycket ^^ förstår inte varför jag är så trött när jag ändå sover som jag ska.

Är lite spännande att snart få reda på vilken linje jag ska gå. Hoppas verkligen på hotell & restaurang.

Var faktiskt i Ronneby i helgen av alla ställen ^^ Johan kom och hämtade mig i lördags och sen körde vi hem till hans lägenhet. Åt kinamat o kollade på film, va sjukt mysigt. Jag har aldrig vatt i Ronneby och jag trodde att det inte skulle vara nåt speciellt, typ som Älmhult. Men det var väldigt fint där och det är ju en stad (!), haha jag trodde det var nån liten by :P med en pizzeria och typ två affärer x)
I söndags vaknade vi rätt sent och åt frukost vid halv ett ^^ Runt halv fyra skjutsade Johan hem mig igen.
Var på jympa också mellan sex och sju (Y) har träningsvärk i benen idag :P

Idag börjar jag inte jobba förrän sex så pappa kanske skulle komma ner idag och hjälpa mig fixa spotify, jag har en inloggning och så men har hänt nåt med själva programmet så går inte att starta det på min dator. Och jag är inget snille när det gäller datorer så lämnar över det till pappa :P

Ska färga håret också nångång i veckan, ska se om Miia elr min moster vill hjälpa mig :P

Nej, nu tycker jag Johan ska smsa mig x)


6 maj - VAL ..

Nae inte en blåval.. Gymnasieval ;)

Valborg gick galant (Y) hängde med Jasmine och Sofie till Killeberg och det kom mycket mer folk än jag trodde det skulle ^^

Träffade Oscar i fredags, kollade på film och chillade x) Sen träffade jag Jasmine en stund på lördagskvällen, haha nöden hade ingen lag ;)
Kommer inte riktigt ihåg men tror jag gjorde så lite som möjligt i söndags.

Igår var jag alldeles för trött för att orka jobba :/ så blev tyvärr inget men jympade på kvällen. Vet inte vad det är men har mått dåligt ett tag nu. Haft ont i magen emellanåt och mått illa. Huvudvärken kommer och går också. Men kan nog vara allt det här med gymnasievalet.

Var iallafall hos SYO idag med mamma. Gick faktiskt bra :P vi pratade mycket och jag velade fram och tillbaka men till slut kom vi fram till att mina val är Hotell & Restaurang som första val och Frisör/Skönhet & Hälsa som andra val. Men syon sa att med mina betyg så kommer jag nog in på hotell. Håller tummarna ^^ Båda valen är i Växjö på Kungsmad. Så kommer pendla för jag vill fortfarande bo kvar i Älmhult.

Btw, till anon, vi vet nog både du och jag att jag inte är tjock ;)

RSS 2.0