sunA

Först o främst: ULLARED !! hahaha kjell (Y) Och tjejerna som fick för sig att festa på ullareds camping (?) hhahha


Gick bort till mammas jobb innan och sen gick vi på IKEA, åt lite och köpte gardinstång x) Det behövs det också ibland. Har haft sån huvudvärk så har inte fått så mycket pluggande gjort ^^ Äh, löser sig ;)



 Wtf, stängt på söndagar?


16 November - Mondaay

Blev ingen skola idag iallafall, vet inte vad som hände imorse men gick absolut inte :S
Har iallafall aldrig gått kvar så här länge på gymnasiet, förra gången gick jag som längst 5 veckor.

På onsdag är det bara en månad kvar till jullovet, btw.

Mammas b-day idag men som ungdom som lever på studiebidrag har jag inte råd att köpa någon present tyvärr ^^ Hon fick nöja sig med födelsedagskram.

Har precis ringt vårdcentralen och väntar nu på att dom ska ringa tillbaka, ska försöka få en tid i eftermiddag för att gå och göra lite tester angående svininfluensan. Om det nu verkligen var det jag hade också eller om det "bara" var en vanlig influensa.
Fast tveksamt att jag får en tid idag för att dom verkar ha mycket att göra, dom ska inte ringa tillbaka förrän om en halvtimme (!).

Usch, känns som att det kommer vara en stressig vecka.
Har slutprov i serveringen imon, måste träffa psykologiläraren för att ta igen det jag missat (kommer inte fatta ett skit på fredag annars), ska ha prov i idrotten, gå till optikern, försöka hinna med att träna nån dag osv.. Dagarna har inte tillräckligt med timmar. Nånstans häremellan ska jag försöka andas också.


Får väl bara gå och tänka på att det är Oléo på fredag, tack och lov. Förfest hos Jane och sen sova hos daddii på natten. Blir nog att jag stannar till söndagen.




15 November - Söndag

Känner mig i stort sett frisk nu, känns fortfarande lite skumt i halsen men det blir skola imon (Y)
Seg söndag, kanske bort till S* en stund ikväll. Om jag orkar ^^ haha.

Massa födelsedagsbarn imon :P mamma, ida o elmedin... minst. Tänkte jag skulle ut en runda nu och se om jag hittar något litet till mammsen. Men hon har inte nått det stora 5-0 ännu :P

Ha en härlig söndag :*

14 November - Lördag

Tjuhu !
Har förmodligen fått svininfluensan ^^ Var uppe hos pappa förra helgen och min lillebror hade feber och ont i halsen. I onsdags var han på läkarstationen med 39 graders feber och nu är det konstaterat att han har/haft svininfluensan. Jag har haft några av symtomen men är inte säker på vad det är ännu ^^ Ska till läkaren på måndag och ta tester.

Är så så saaaatans sällskapsjuk o rastlös nu ! Har varit hemma sen i onsdags. Är festsugen också.
Oléo på fredag :D

På onsdag är det exakt en månad kvar till jullovet btw (:

 


RSS 2.0