22 april - seeeg

Var i Växjö igår och fixade naveln, ONT gjorde det men gick snabbt och blev snyggt (Y)
Sen åkte jag hem till Älmhult igen och började jobba vid halv sex till halv tio, var lite segt men timmarna gick fort ändå.

Idag bestämde jag mig för sovmorgon, börjar inte jobba förrän fem så gjorde ju inget. Jobbar mellan fem och nio ikväll. Det var en stor grupp som hade bokat bord idag på värdshuset vid kvart över fem så blir nog mycket att göra hoppas jag. 30 pers var det.

Så tyvärr blir det ingen träning idag, ingen simning imon pga piercingen, men kan nog träna på fredag.. Han som piercade sa att man inte fick anstränga magen egentligen, men jag behöver ju inte göra situpsen och sånt. Man tränar ju faktiskt inte magen hela timmen.

Ska träffa Hanna J imon, vi har inte träffats på sjukt länge nu. Sen på fredag ska jag hem till Miia och vi ska laga enchiladas ^^, 

Tänkte lägga ut en bild på magen men...  ;) 

21 april - åker nu ^^

Har nyss tvättat håret och gjort mig i ordning.. Så om en halvtimme åker jag och runt ett piercar jag mig ! Har inte blivit nervös än men kommer nog precis innan :P
Vid fyratiden åker jag hem till Älmhult igen och sen vid halv sex ska jag jobba på värdshuset (Y)
Skön dag ^^,

20 april - första praktikdagen

Helgen kan nog beskrivas med fylla, bråk, strul och KUL ! hähä

Var på fest hos Ida Lange i fredags med Sofie, Miia och Jasmine. Sen sov vi över hos Miia och i lördags skulle Klas ha fest så jag, Jasmine och Miia stack dit. Sofie kunde inte hänga med för hon va rätt bakis :P haha.
Men det var en kul kväll hos Klas.

Började praktiken på Värdshuset idag, är i serveringen. Sjukt kul ! Jobbade mellan tio och två. Imon ska jag jobba mellan halv sex och halv tio på kvällen. Är trött i benen nu ^^ Satt nog still en halvtimme idag och det var när vi hade lunch.

Börjar ju sent imon så ska upp till Växjö och ÄNTLIGEN pierca naveln (Y) Hoppas det inte gör alltför ont.


11 april - lördag Pardey !

Var på soc i onsdags och ska få en slags kontaktperson. De va typ "avslutningsmötet" med just den personen. Får väl bara hoppas att det inte dröjer alltför längre.. Brukar annars bli så.

Direkt efter soc gick jag bort till värdshuset, skulle träffa Eivor som "håller" i själva serveringen. Så jag ska komma till henne och ha en provvecka, veckan efter påsklovet. Det gick jättebra iallafall.

Va på balders med miia igår, det va helt okej. Mycket roligare än när Dj Pulsedriver va där. Och varken jag eller miia hade fattat att det skulle vara uppträde: Secondtunez!
Har aldrig sett dom innan, har hört nån av deras låtar men dom är SJUKT snygga! Både jag o miia stod o drägglade xD
Enda minuset va att jag hade högklackat så hade ont i fötterna hela kvällen och när jag kom hem såg jag att jag hade två stora vattenblåsor på ena foten och skinnet hade gnagts av på andra :P Men ska man vara fin får man lida pin !

Inte ett dugg bakis idag iallafall så ikväll drar jag o miia till Jasmine (Y) Tror det kommer rätt mycket folk så ska bli kul.

Har klätt på mig o fixat håret så runt halv fem ska jag gå bort till miia o sminka mig. Sen är de fest hela natten ;)



RSS 2.0